Juan López i els Fisiorunners, protagonistes de la Nit de la Fisioteràpia

Publicada el 08/05/2018

El passat divendres 4 al vespre el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va celebrar la Nit de la Fisioteràpia, la festa de gala anual amb què s’homenatja els companys fisioterapeutes jubilats i els doctorats de l’any anterior i s’entreguen els premis June Nystrom i Fisioterapeuta de l’Any.

Enguany la festa va tenir lloc al Museu de Ciències Naturals de Barcelona aprofitant que a pocs metres d’allà, al CCIB, s’hi estava celebrant el primer Congrés Internacional de Fisioteràpia (FTP18), organitzat pel CFC.

El tresorer del CFC, Ramon Aiguadé, va entregar el premi Fisioterapeuta de l'Any als fisioterapeutes col·legiats Marc Lari i Christian Fernández, responsables del projecte Fisiorunners, d’assistència en carrera als participants de la Marató de Barcelona. Un projecte que enguany ha tornat a comptar amb el suport del Col·legi i que els seus responsables tenen la intenció no només de continuar sinó també d’exportar.

Finalment, Juan Vicente López Díaz va rebre de mans del degà del CFC, Manel Domingo, el Premi June Nystrom de 2018 “per tota la seva trajectòria dins de la Fisioteràpia a nivell nacional i internacional”. López, que és autor del concepte Pold de Teràpia Manual, es va emocionar en ple discurs d’agraïment i va afirmar que “el millor premi és quan un pacient em diu em fa menys mal, o puc tornar a fer coses que ja no feia”.

La companyia de ball inclusiu Liant la troca va posar la nota musical amb un dels seus espectacles, just abans que els presents sopessin a peu dret al hall del museu.

Els responsables del projecte Fisiorunners van entregar una samarreta commemorativa emmarcada a la Junta del CFC per agrair-los el suport (abans i durant l'última Marató de Barcelona) i el reconeixement que suposa el premi rebut.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×