Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) celebra el Dia de la Fisioteràpia (DIFT) amb una sèrie d’activitats, que aniran més enllà del 8 de setembre, dia en què es commemora internacionalment la creació de la World Confederation for Physical Therapy, l’any 1951 (l'actual World Physiotherapy, WPT).

Enguany hem unificat l’activitat a tot el territori i celebrarem una cursa d’orientació per grups a les diferents localitats que acolliran el DIFT 2022. 

El tret de sortida serà el 24 de setembre a Agramunt i li seguiran La Pobla de Segur, el 25 de setembre, Girona i Torredembarra, el 2 d’octubre, Tortosa el 15 d’octubre i Vic el 16 d'octubre.

La cursa tindrà una durada de 2 hores i consisteix en trobar unes balises amagades i respondre preguntes sobre fisioteràpia en diferents zones de cada poble o ciutat, per equips d’entre 2 i 5 persones.

El preu de la inscripció és de 5 euros per persona i inclou una bossa amb una samarreta, marxandatge i esmorzar saludable.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, com entitat sense ànim de lucre que és, destinarà tots els beneficis recaptats en les diferents activitats a projectes solidaris.

Vine i participa amb el Col·legi al DIFT 2022, ajuda’ns a fer promoció de la salut i de la fisioteràpia.

T’hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×